design Als u een evenement organiseert wilt u natuurlijk dat hier zoveel mogelijk mensen op af komen. Hoewel promoten via internet en de social media sites steeds meer plaatsvindt, worden er ook nog steeds heel veel flyers en posters verspreid.

Discappy ontwerpt deze uitingen voor uw evenement en/of aankondiging. Van strooiflyer t/m uitnodiging op naam en van programmaboekje t/m posters op A1 formaat.

Ook hebben we direct contact met de drukker voor een perfect eindresultaat.
faders

Klik hier om de hele folder van de ZomerWijkWeken digitaal te bekijken.

In de portfolio treft u een aantal voorbeelden aan van folders, posters en tekst-tv commercials die Discappy heeft ontworpen. Vraag een offerte aan via ons contactformulier.
Folder
Een folder is er in diverse formaten en bestaat uit meerdere pagina's. Discappy zorgt voor een uniek, maar toch vertrouwd design.

Liggend of staand, zwart-wit of full-colour, op papier of digitaal, technisch is alles tegenwoordig mogelijk. De beperking is vaak de creativiteit.

Flyer
Flyers zijn bedoeld om snel een activiteit of evenement bij iemand onder de aandacht te brengen. Van A6 (briefkaart) t/m A1 (poster) formaat, enkel- of dubbelzijdig bedrukt of geprint.

Commercial
Tekst-TV commercials zijn still-frames, met name bedoeld voor kabelkranten van bijvoorbeeld lokale omroepen.
Uw product wordt in 2 of 3 frames gepresenteerd, waarbij de informatie snel en duidelijk is te lezen door de kijker.

Ook het gebruik van duidelijke lettertypes vergroten de attentiewaarde van uw product.
OnAir
Vul het aanvraagformulier in voor een passende offerte.